4.-avondvoorstelling-klein-2

Dag:

Zaterdag

Tijd:

show start 13:00 en 15:00 uur

Locatie:

In de Nieuwe Kerk van het Abdijcomplex

 

Dance Center Dazzle met een middag vullend programma in de Nieuwe Kerk.

De Protestantse Gemeente Middelburg, eigenaar van de Nieuwe Kerk, koestert de band met de samenleving. Vandaar dat we op 19 juni met plezier onze deuren openen voor de dansvoorstelling van Dance Center Dazzle. Zij treden al jaren op tijdens de Stadsfeesten op het Koorkerkplein, maar worden nu in hun bewegingen gehinderd door het kunstwerk van Joep van Lieshout. In de kerk, die grenst aan het plein, is ruimte te over. Daar komt het ritme van de dans prima tot zijn recht.

OP HET PODIUM AMATEUR KUNST TIJDENS DE MIDDELBURGSE STADSFEESTEN IS HET AL BIJNA EEN TRADITIE: DANCE CENTER DAZZLE OP HET WIJDSE KOORKERKPLEIN BIJ DASAFINADO ONDER DE SCHADUW VAN DE BOMENKRANS . . .
MAAR: DANCE CENTRE DAZZLE WIL NIET WEDIJVEREN MET HET KUNSTWERK OP HET PLEIN EN SCHUIFT EEN PLAATSJE OP . . .
EN WEL NAAR DE NIEUWE KERK AAN HETZELFDE PLEIN  WAAR WE ZEER GASTVRIJ ZIJN ONTVANGEN.

WAAR HET ZONLICHT DE SFEER OP HET PLEIN BEPAALT . . . BEPAALT HET SERENE DE SFEER VAN DE KERK. HET LICHT IS DAAR ZO ADEMBENEMEND MOOI DAT WE DAAR NIETS AAN TOEVOEGEN . . .

WE DOEN TWEE SHOWS VAN 75 MINUTEN EN WEL OM 13.00 UUR EN OM 15.00 UUR MET JAZZDANS, MODERNE DANS , HIP HOP, FREESTYLE EN TAPDANS PASSEREN DE REVUE MET DANSERS VANAF 10 JAAR . . .

TOT ZATERDAG 9 JUNI A.S. OM ÉÉN OF DRIE UUR. MIS HET NIET!

ook interessant