Tuin Kloveniersdoelen Stadsfeesten Middelburg 2017

Dag:

Zaterdag

Tijd:

14:30 – 16:30 uur

Locatie:

Tuin van de Kloveniersdoelen

In de tuin van de Kloveniersdoelen heeft Bart Gabriëlse weer een aantal fijne singer songwriters verzameld. Ze spelen elk 20 minuten.

14:30 – Inside Young
15:00 – Femke Bun
15:30 – Tricycle
16:00 – Lemonaze

Inside Young

Wij zijn 4 leerlingen van Pontes Oranjeweg en kennen elkaar sinds de eerste klas. We spelen al tijden samen en genieten hier ontzettend van. Sterre zingt en speelt gitaar, Femke drumt, Andy zit achter de toetsen en Sten speelt gitaar. We vallen in het genre pop en schrijven eigen muziek.

Lemonaze

Lemonaze is een band bestaande uit: Izzy Goossen, Jaimy Versteeg & Jeffrey Van Der Schaaf. Samen combineren zij hun stijlen en maken daar een mengeling van. Jaimy’s catchy melodieën, Izzy’s melancholieke flow en Jeffrey’s  baslijntje voegen een extra laag toe aan de simpele nummers van Jaimy & Izzy, waardoor de muziek tastbaarder wordt.
Klik hier voor de Facebookpagina van Lemonhaze

Femke Bun
foto ©Boaz Timmermans

Muziek is al haar hele leven haar passie. Ze heeft zowel in de band MilleManos als in duo NoSense Acoustic gespeeld en nu is ze bezig met haar eigen solo singer-songwriter repertoire. Ze heeft in haar eentje dit jaar zowel Kunstbende Zeeland als Steenworp en de Vestrockrally gewonnen. Met haar eigen nummers hoopt ze mensen te kunnen raken, omdat het vaak gaat over dingen die haar hebben geraakt in haar leven. Verwacht intieme nummers met diepgaande teksten. Bij haar optredens speelt Femke zowel gitaar als ukulele en zo af en toe doet ze ook wat met loop-station en piano.
Je vindt de Facebookpagina van Femke hier.

Tricycle

Tricycle is een singer-songwriterband bestaande uit drie zingende meiden op gitaren. Tricycle is begonnen als project van de muziekschool Middelburg.
Ondertussen hebben ze opgetreden in onder meer de Spot, de Mythe en EEF. Ook hebben ze meegedaan aan PodiumZ.Op dit moment is Tricycle volop bezig met Popsport Zeeland.

Organisatie:

   i.s.m. Kloveniersdoelen Stadsfeesten Middelburg 2016

ook interessant