Handhaving en de rol van de gemeente tijdens de Stadsfeesten

Waar veel mensen niet bij stil staan is het feit dat de gemeente Middelburg misschien wel de grootste (mede) organisator van evenementen in Middelburg is.

Al vanaf het prille begin zijn zij betrokken bij elk evenement in Middelburg. Het begint vaak al bij de eerste vragen naar de mogelijkheden. Maar daarna volgt een heel traject van subsidie aanvragen, vergunningen, veiligheidsplannen en een hoop andere tijdrovende administratieve trajecten. En daarbij is zo’n beetje het gehele gemeentelijke apparaat betrokken. Vanaf het welkomstloket tot de burgemeester zelf.

Ook op de stadsfeesten is de gemeente weer volop actief. Van de mannen en vrouwen van de handhaving tot de burgemeesters en wethouders voor de officiële en ceremoniële handelingen tijdens die dagen. En de rest? Nou, wij hopen dat de rest gewoon lekker aan het genieten is van wat we met z’n allen mogelijk hebben gemaakt!!

Dus mocht je tijdens de stadsfeesten de mensen van de handhaving tegenkomen vergeet dan niet dat zij ervoor zorgen dat alles veilig en soepel verloopt. Ook al vind je ze soms misschien wat minder leuk ;-)….dus ons verzoek is….. #DOESLIEF! en toon respect. Dan zorgen we met z’n allen voor een geslaagd feest!

Dus namens alle deelnemers van de stadsfeesten:

!!!GEMEENTE MIDDELBURG BEDANKT VOOR JULLIE BIJDRAGE EN FIJNE SAMENWERKING!!

© 2024 Stads-& Havenfeesten Middelburg 2024