10, 11, 12 juni

Stadsfeesten 2022

Stadsfeesten Middelburg 2022

Lieve Middelburgers,

Na de onvergetelijke editie van 2019 sloeg helaas Corona toe. Hierdoor gingen de edities van 2020 en 2021 niet door. Voor de editie van 2022 wisten we eind februari pas dat het dit jaar waarschijnlijk weer zou mogen. Maar voorzichtig begonnen we de vaste deelnemers toch weer te polsen. Al snel merkten we dat veel betrokken partijen uit 2019 het dit jaar niet gingen redden. En dat snappen we. Niet alleen qua tijd, want we hadden maar 12 weken, maar ook qua financiën en gebrek aan mensen. Corona heeft er flink ingehakt en veel betrokkenen komen nu eenmaal uit de zwaarder getroffen branches. 

Vanuit Bella Festa hadden we begin 2020 al besloten om te wachten om weer iets te gaan doen totdat alles achter de rug was. In de tussentijd wilden we geen aanspraak maken op publieke gelden of op tijd van het stadsbestuurders, en onze helden van de stadsbeveiliging en hulpdiensten omdat zij alle zeilen moesten bij zetten om onze stad door een onwerkelijke situatie te loodsen. Daarnaast wisten we vanuit eigen ervaring dat ook de ondernemers in Middelburg wel even iets anders aan hun hoofd hadden. 

Genoeg drama…..er is ook goed nieuws, we gaan gewoon door!! Dit jaar gedwongen wat kleiner omdat we het in de korte periode simpelweg niet anders voor elkaar kregen. Maar  volgend jaar zeker weer wat groter! Want voor Bella Festa heeft zich in de afgelopen weken al een hele mooie groep met bekende en geliefde Middelburgers gemeld om zich vanaf september te gaan inzetten dan wel meewerken of denken voor de Stadsfeesten Middelburg om zo een pracht feest voor de toekomst te bouwen.

© 2023 Stadsfeesten Middelburg 2022